TORBO-puhallukset

Suihkupuhdistukset ja TORBO-puhallukset

TORBO on monikäyttöinen puhdistusmenetelmä, joka mahdollistaa esimerkiksi märkähiekkapuhalluksen, soodapuhalluksen ja kalkkivesipesun tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. TORBO-laitteet ovat säädettävissä kaikille pintamateriaaleille ja niitä voidaan käyttää ympäri vuoden säästä riippumatta.

TORBO-puhallusta käytetään muun muassa julkisivujen, parvekkeiden, entisöintikohteiden ja kattojen suihkupuhdistuksessa. Sen avulla tehdään maalinpoistoja, puhdistetaan teräs-, pelti- ja betonirakenteita ja poistetaan pinnoitteita ja rappauksia. TORBO-menetelmä soveltuu myös teollisuuden puhtaanapitoon, asbestitöihin, sisärakenteiden ja palovahinkojen käsittelyyn sekä telakka- ja terästeollisuuden puhallustöihin. Laajan säädettävyytensä ansiosta menetelmä sopii myös vaativiin entisöinti- ja puhallustöihin.

Puhallusmenetelmä ympäristöä säästäen

Olemme investoineet TORBO-järjestelmiin, jotka synnyttävät lähes 90 % vähemmän puhallusjätettä. TORBO-menetelmä on pölytön ja ympäristöystävällinen ja sen puhalteena voidaan käyttää kaikkea vettä painavampaa, kuten hiekkaa, soodaa, lasikuulia ja kalkkia. Tehokkaan puhallusmenetelmän ansiosta puhallusainetta tarvitaan hyvin vähän.

TORBO-puhallusta käyttämällä esimerkiksi tiilipintojen rappauksen poisto sekä peltikattojen maalinpoisto onnistuvat pintaa vaurioittamatta. Puhallusmenetelmä kannattaa valita myös, kun kuumapainevesi tai kemikaalit eivät tuota toivottua tulosta.

Palvelemme myös kuntia, julkisia laitoksia, kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöitä sekä rakennusliikkeitä.

Nykyaikaisen kalustomme sekä ammattitaitoisen työvoimamme ansiosta toteutamme suuretkin saneerausprojektit laadukkaasti ja aikataulussa pysyen.

Märkäpuhallus Torbo menetelmällä

Käytössämme on monipuolinen Torbo puhallusmenetelmä. Sen avulla voidaan suorittaa tehokkaasti märkäpuhallus, kalkkipuhallus, kalkkivesipesu ja soodapuhallus.

Torbo-laitteet voidaan säätää kaikille pintamateriaaleille sopiviksi. Puhallukset voidaan suorittaa säällä kuin säällä ympäri vuoden.

Torbo-märkäpuhallus on ympäristöystävällinen ja lähes pölytön menetelmä. Pölyttömyytensä ansiosta se soveltuu hyvin myös julkisilla paikoilla ja sisätiloissa toteutettaviin puhallustöihin.

Puhallusaineena voidaan käyttää hiekan lisäksi mm. kalkkia tai soodaa. Puhallus voidaan säätää erittäin hellävaraiseksi, vaikka puhallusmateriaalina olisi hiekka.

Torbo-märkäpuhalluksen käyttökohteet

Märkäpuhallus Torbo-menetelmällä soveltuu moneen käyttökohteeseen

  • pinnoitteen, esim. kattopinnoitteen poisto
  • maalin poisto betoni- ja kivipinnoista sekä rapatuista pinnoista
  • pintojen karhennus pinnoituksia varten
  • rappauksen poisto tiilipinnalta
  • rakennusten julkisivun ja parvekkeiden pesu
  • tiili- ja peltikaton pesu
  • betonin pesu, betoniliiman poisto
  • graffitin poisto
  • teollisuuden puhallustyöt
  • laivojen maalipinnoitteiden poisto